Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2013

punca diri sendiri

aku suka betul nak kantoikan diri akukan. suka betul bagi masalah kat diri sendiri. semua berpunca diri sendiri. erm. kan best kalau boleh hilang kan macam tu bila kita tak nak, dan muncul bila kita nak. memang dalam mimpi jelah.

post

dalam bulan nie nak kata aku bz tak lah sangat, cuma tak ada peluang nak online sangat. dan aku rasa sangat-sangat  huhhh kalau tak online. tapi aku still hidup lagilah. cuma rasa bosan je kalau tak online. malam-malam jelah aku rasa bosan pon.  sebenarnya aku banyak gak nak post. tapi rasa malas sebab tak boleh terus nak post kat blog.  tu yang menyebabkan aku rasa malas. erm. senang kata alasan semata-mata, kalau ada usaha boleh je nak post.

kalau

kalaulah perkara yang selalu aku sebut 'kalau' tu menjadi, mesti hidup aku macam wah... hahaha... ya lah, selalunya aku guna 'kalau' untuk perkara yang tak jadi atau dah jadi pastu kita menyesal. lebih kurang macam tulah. selalunya perkara 'kalau' aku tu menunjukkan aku berangan lah. hahaha. contoh 'kalaulah aku boleh jumpa artis korea'. tapi boleh je ayat dimulakan 'kalau' tertunai. cuma kitalah kena usahakan sendiri