Rabu, 12 Ogos 2015

lama dah tak post :)

dah lama tak post di blog ini. sebab... sebab tertentu. 

sepanjang aku tak post sangat sibuk (konon)

aku sibuk dengan study. 
sekarang cuti semester.
bulan 9 ni semester baru dan aku sem 5
tak lama dah nak habis belajar.
waktu sem 1, aku betul-betul putus asa.
sekarang? masih sama dan aku tetap teruskan study aku ni.
macam mana aku kata nak putus asa pun, tapi terus berjuang
demi orang yang aku sayang
aku harap aku hadapi semua cabaran ini