Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2013

suasana baru-UUM-raya haji

rasa macam dah lama aku tak post kat blog. hahaha. sekarang nie aku bz sikit. hahaha... bz ngan kelas. erm... aku sekarang dok beljar kat UUM. hahaha. aku macam tak percaya yang aku dah belajar kat U. memang berbeza belajar di sekolah dengan di U. sejujurnya aku rindu kat zaman sekolah.
kat UUM, kawan aku makin bertambah dan bertambah. aku ada kawan dari pelbagai negeri. negeri johor, kelantan, negeri 9, selangor dan banyak lagi. best dapat kengkawan baru. pandangan dan pengetahuan kita lebih meluas.
tak lama lagi nak raya haji. dengar-dengar kata cuti dua hari ja, jadi kengkawan aku yang tinggal jauh mungkin tak balik raya haji nie. erm... kesian-kesian. aku? mestilah balik, rumah dekat je. lebih kurang 45 minit je dari uum. hari isnin dah balik(kalau still ada kelas) dan khamis tengah hari baru balik (kalau kelas still ada hari khamis) sebab kelas mula pukul 12.30tengah hari.
semoga perjalan hidup aku dipermudahkan. Amiin