Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2013

benda alah

awat aku rasa macam dah kantoi ja. aku harap  tak terkantoi lah.aku rasa memang kena stop dah buat benda alah tu dan kalau dia mula dulu, aku on balik. hahaha. tapi kalau aku jadi dia, memang aku dah tau sapa aku. tapi sangat-sangat bagus kalau dia tak tau, sebab nanti akan muncul masalah. masalah tu tak akan terjadi kalau aku tak buat benda alah tu. di sebabkan aku buat benda lah tu, kemungkinan besar akan muncul masalah tu. kan best kalau kita nie memang boleh bual dengan happy. huh.